Gyülekezetek

Az Üdvhadsereg egyház része az egyetemes keresztény egyháznak. Magyarországon jelenleg hat gyülekezetünk működik, Budapesten belül: Erzsébetvárosban, Józsefvárosban és Rákoscsabán, valamint vidéken : Debrecenben, Gyöngyösön és Miskolcon. Részletesebb információ ide kattintva érhető el.

Szociális intézmények

Istennel való kapcsolatunk meghatározza az életünket. Számunkra a hit és a cselekedet egymástól elválaszthatatlan,ezért segítünk rászoruló embereken, legyenek hajléktalanok, nélkülözők vagy krízishelyzetbe kerületek. Segítséget intézményesen adunk. Bővebbet ide kattintva tudhat meg.

Adományozás

ADOMÁNYOZÁS

 

Köszönjük adományát!

Köszönjük az adományt, hiszen minden segítség számít!

Hamarosan megerősítő e-mailt íronk Önnek a befizetés sikeréről.

Az én történetem ott kezdődött, hogy a Bank, - devizás voltam - elárverezte az otthonomat.Mivel családom nincs, a fiam már felnőtt, hirtelen nem tudtam, hová menni, a garázs lett az "otthonom" ideiglenesen, ahová a bútoraimat és személyes holmimat tároltam, havi 20eFt-ért. Egy-két hónapig én még ismerősöknél húztam meg magam.

Bővebben: Fruzsina története

Támogatóink


Sokat gondolkodtunk azon mi lenne az a program a tini gyermekek számára itt a Fény Házában, ami segíti őket személyiségük fejlődésében, esti óráikban hasznos elfoglaltságot adna és örömmel töltené el őket.

Bővebben: Veteményes a Fény Házában

Rendszeres támogatás

 

Név:*
Cím:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Összeg:*
Bank neve:*
Számlatulajdonos neve:*
Számlaszám:*
Érvényesség kezdete:*
Érvényesség vége:*

 

 

 

 

 

Központ

Adatvédelmi nyilatkozat

 

1. Általános tudnivalók

Az Üdvhadsereg Szabadegyház, a „www.udvhadsereg.hu” oldalon, a hírlevelére feliratkozók adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel.
Adatvédelmi szabályzatomnál a következő törvények messzemenő betartásával jártam el.
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban 1981, január 28-án kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvény.

2. Személyes adatok felvétele, felhasználása, kezelése

Az Üdvhadsereg Szabadegyház kizárólag email címeket és az email címek tulajdonosainak nevét gyűjti. Az Ön emailcímét arra használja föl, hogy hírlevelet küldjön ki Önnek. Az Üdvhadsereg Szabadegyház adományának beérkezéséről nevének és email címének megadásával tudja Önt értesíteni, az Ön által adott összeg felhasználásáról hírlevélben értesíti.
Az Üdvhadsereg Szabadegyház az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

3. Személyes adatok védelme

 

Az Üdvhadsereg Szabadegyház mindent megtesz, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a lehető legnagyobb biztonsággal kezelje, hogy azok ne jussanak illetéktelen harmadik személyek tudomására. Személyes adataihoz csak az Üdvhadsereg Szabadegyház erre a feladatra kijelölt munkatársa jut hozzá.

4. „Cookie”-kat, illetve magyarul „sütiket”, használunk.

 

5. Az adatkezelésért felelős

Név: Üdvhadsereg Szabadegyház mindenkori főtisztje
Székhely: H-1063 Budapest 
Bajnok utca 25.
Adószám: 19657569-1-42
Adatkezelés nyilvántartási száma: Nyilvántartásba vételi kérelem beadva.

Lelki útravaló - Kinek,mikor

 

Gondolatok a Lukács evangéliuma 12 rész 40 verse alapján

Az utolsó időket éljük halljuk és olvassuk sokszor. A férjem azonban mindig azt mondja, mi lenne, ha számodra ma van az utolsó idő, ma hív haza Jézus, vagyis meghalsz? Vajon fel vagyunk készülve a találkozásra?  Vagy csak azt mondogatjuk, hogy: „Ó, nem! Még ez sem, meg az sem következett be! Ma még nem jöhet vissza az Úr Jézus!”

Nem ismerjük a napjaink számát. Talán a régiek éltek helyesen, akik minden nap úgy feküdtek le, mintha aznap éjszaka jött volna vissza Jézus.

Vajon mi sohasem fekszünk le haraggal a szívünkben?

Vagy minden nap végén el van rendezve minden az életünkben és nem baj, ha reggel már nem itt a földön ébredünk föl?

Várjuk, várjuk az elragadtatást, de azzal is számolnunk kell, hogy bármelyikünknél korábban következhet be, mint a többieknél, hogy: találkozik a Megváltójával.

 

Ezért „ Ti is legyetek készek…” Lk 12:40

 

Cséki Győzőné

ADOMÁNYOZÁS