Adatvédelmi nyilatkozat

 

1. Általános tudnivalók

Az Üdvhadsereg Szabadegyház, a „www.udvhadsereg.hu” oldalon, a hírlevelére feliratkozók adatait az adatvédelemre vonatkozó mindenkor érvényes törvényi előírások betartásával kezeli, tárolja és dolgozza fel.
Adatvédelmi szabályzatomnál a következő törvények messzemenő betartásával jártam el.
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban 1981, január 28-án kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvény.

2. Személyes adatok felvétele, felhasználása, kezelése

Az Üdvhadsereg Szabadegyház kizárólag email címeket és az email címek tulajdonosainak nevét gyűjti. Az Ön emailcímét arra használja föl, hogy hírlevelet küldjön ki Önnek. Az Üdvhadsereg Szabadegyház adományának beérkezéséről nevének és email címének megadásával tudja Önt értesíteni, az Ön által adott összeg felhasználásáról hírlevélben értesíti.
Az Üdvhadsereg Szabadegyház az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kötelezi.

3. Személyes adatok védelme

 

Az Üdvhadsereg Szabadegyház mindent megtesz, hogy az Ön által szolgáltatott adatokat a lehető legnagyobb biztonsággal kezelje, hogy azok ne jussanak illetéktelen harmadik személyek tudomására. Személyes adataihoz csak az Üdvhadsereg Szabadegyház erre a feladatra kijelölt munkatársa jut hozzá.

4. „Cookie”-kat, illetve magyarul „sütiket”, használunk.

 

5. Az adatkezelésért felelős

Név: Üdvhadsereg Szabadegyház mindenkori főtisztje
Székhely: H-1063 Budapest 
Bajnok utca 25.
Adószám: 19657569-1-42
Adatkezelés nyilvántartási száma: Nyilvántartásba vételi kérelem beadva.

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk