Budapest Rákoscsaba

Rólunk

rólunk

 

 

Rákoscsabai Gyülekezet

 

Az Üdvhadsereg Rákoscsabai Gyülekezete 1992. július 1-jén nyitotta meg kapuit a XVII. Kerület Óvónő u. 3. sz. alatt. Szolgálatuk során a gyülekezet tagjai jó kapcsolatot alakítottak ki a Családsegítő Központtal, Gyermekjóléti Szolgálattal, a Védőnői Szolgálattal és a helyi Nagycsaládosok Egyesületével. 1996. december 15-én a közösség egy szebb, nagyobb épületbe költözött a kerületen belül, a Lemberg utca 38-ba, és azóta folyamatosan itt működik.

 

A gyülekezet az alábbi programokat biztosítja az érdeklődők számára: női bibliatanulmányozó kör, a női kreatív klub, a katonaképzés, a Baby-song baba-mama klub, a Szivárvány ifjúsági klub, a melegedőben evangelizációs igehirdetések, a gyülekezeti istentiszteletek melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Különleges szolgálatokkal is fordulnak a környezetük felé: a nyári napközis táborban helyet biztosítanak a kerületükben élő hátrányos helyzetű gyermekek számára, a Pantomim és Bábcsoport a kerületi iskolákban, néhány gyülekezetben, az Üdvhadsereg gyülekezeteiben és intézményeiben és a roma misszióban is aktív.

Az Alfa tanfolyam célja, hogy segítséget nyújtson az érdeklődőknek a bibliai igazságok megértésében.

Alkalmaik nyitottak, szeretettel várják a betérőket.

Bővebben...

Programok, foglalkozások

programok

 

Rendszeres alkalmak:


Vasárnap          

10:00        Istentisztelet
10:45        Vasárnapi iskola gyermekeknek

 
Szerda:             

11:00        Istentisztelet


Csütörtök:         

17.00        Bibliaóra
18.00        Imaalkalom


Péntek:             

16:00-22.00    Ifjúsági istentisztelet és ifi klub

 

Bővebben...

Kapcsolat

kapcsolat

 

Üdvhadsereg Rákoscsabai Gyülekezete


H- 1171 Budapest, Lemberg u. 38.
Tel: +36 20 5729656; +36 20 5729097
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Bővebben...

Adományozás

adományozás

A Gondviselő Isten emberek révén is segít, sokszor nagylelkűségükből következik, hogy gyülekezetünk fönntartható. Ön is magára ismerhet, e nagylelkű adakozók között!

Bővebben...

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk