ADOMÁNYOZÁS ››

Gyöngyös

Rólunk

gyöngyös

 

 

2006 februárjában Gyöngyösön is elkezdődött a közösség építése. Jelenleg a gyülekezet kohéziós erejének növelése a feladat, valamint a városban végzett szociális és evangelizációs tevékenység társadalmi elfogadottságának megszilárdítása. Missziós tevékenységüket nyári gyermektáborok szervezésével, segélyezési, jótékonysági programok koordinálásával is kiegészítik.

 

Bővebben...

Programok, foglalkozások

 

Hadosztályunk fiatal, csak néhány éves múltra tekinthet vissza Gyöngyösön, a legnagyobb eredménye számunkra az volt, hogy állandó helyre költözhetett közösségünk, így alakalmaink az istentiszteletek, ima- és bibliaórák, a baba-mama és az ifjúsági klubok, a közös zenélések is mind otthonra leltek.


Vágyunk arra, és egyben legfontosabb célunk is, hogy:  egyre több ember ismerje meg Jézust, mint személyes Megváltót szolgálatunkon keresztül ebben a városban is , és ez által gyökeresen meg tudjon változni az életük.

Bővebben...

Kapcsolat

kapcsolat

 

Üdvhadsereg Gyöngyösi Gyülekezete

 

H-3200 Gyöngyös, Jókai utca 25.

Tel:

Email: gyongyos@swi.salvationarmy.org

 

Bővebben...

Adományozás

adományozás

Nézze meg, milyen adományozással támogathat minket.

Bővebben...

 


           szépítő füvek

  

üdvhadsereg blogja

Bábelőadás Gyöngyösön

A Gyöngyösi Gyülekezetben (Hadosztályban) járt vendégségben és nagyon kedves  bábelőadást tartott a Palánta bábmisszió, Józsefvárosi Szivárvány bábcsoportja. Az történet címe : A szeretetre vágyó süni. Az előadásra megtelt a terem szülőkkel és gyermekeikkel, akik nagy izgalommal várták, hogyan is alakul a kis süni sorsa. A termet közel 80 vendég töltötte meg, melyből mintegy 50 gyermek volt. Élvezettel és izgalommal kísérték végig a történet fordulatait és csillogó szemmel várták a kibontakozást. Az evangelizációs szolgálatban az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország Dobozi utcai Gyülekezetének vezetője, Vecsey Béla kapitány volt nagy segítségünkre.   A kedves történet tartalma blogunkban olvasható : ITT  

Avatás a Gyöngyösi Gyülekezetben

2016. január első napjától bővült az Üdvhadsereg Gyöngyösi Hadosztályában, az Isten elhívásának engedelmeskedő lelkek száma. Kiss Edit gyakornok ennek az elhívásnak engedelmeskedve teljesít szolgálatot a Hadosztályban. Beiktatásában az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország Országos Vezetői szolgáltak.  

A város peremén

  Gyöngyösön egy épületben két különböző munkát is ellátunk, a gyülekezeti működéssel párhuzamosan szociális intézményük 2014-ben nyitotta meg kapuit a Jókai utcában. Az épület egyik részén a gyülekezeti terem , a másik részén népkonyha és - halmozottan hátrányos helyzetű, alacsony szociokultúrális környezetben nevelkedő gyermekek fejlesztését segítő - családi napközi is működik. Mind a gyülekezet, mind az intézmény saját területén igyekszik a lehető legtöbbet segíteni a hozzájuk forduló nehézsorsú embertársainkon. Lelkipásztoruk rendszeresen látogatja a város peremén és a cigánytelepen - a Durandán – élő családokat. Filmünk a gyöngyösi gyülekezet szociális tevékenységébe nyújt bepillantást.   A filmet itt tekintheti meg.