ADOMÁNYOZÁS ››

Miskolc

Rólunk
 

Miskolc gyülekezet

 

Üdvhadsereg Szabadegyház Miskolci Gyülekezete

 

Üdvhadsereg-Miskolc
3526 Miskolc Szentpéteri kapu 11.

Tel.: 36-30-290-9926

E-mail: miskolc@swi.salvationarmy.org

Rólunk

 

2013 szeptemberében kezdte meg egyházi és szociális segítő munkáját az Üdvhadsereg Miskolci Gyülekezete.

Munkájukkal segítik a  nagycsaládosok és a szegénységben élők helyzetének javítását. Élelmiszerrel, ruha adományokkal és lelki vezetéssel állnak melléjük. A Gyülekezet gondoskodik a börtönben lévőkről is.

Rendszeresen szervez ingyenes ifjúsági programokat, különös tekintettel a zenei táborokra.

 

Vezetői:

Cséki Győző, Cséki Marika
Üdvhadsereg tisztek
 

 

Bővebben...

Programok, foglalkozások

programok

 

Programok

 

Házi csoportok indítása a lelki szükségletben élők számára.

 

Bővebben...

Kapcsolat

kapcsolat

 

Üdvhadsereg Miskolci Gyülekezete


H- 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 11.
Mobil: 06 30 290-99-26
Email: miskolc@swi.salvationarmy.org

 

Bővebben...

Adományozás

adományozás

Legnagyobb adomány az ima. A szociális tevékenykedésekhez, azonban, anyagiak is kellenek. Támogatna bennünket?

Bővebben...

 


           szépítő füvek

  

üdvhadsereg blogja

Farsang Miskolci Gyülekezetben

        A napokban farsangi mulatságot tartottak a miskolci gyülekezetben. 60-70 fő hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermek és családja vett részt a rendezvényen, ahol az istentisztelet mellett kis fogadással és ajándékokkal örvendeztették meg a gyülekezet munkatársai a gyerekeket.                     A farsangot megelőző héten kézműves foglalkozást tartottak, ahol a gyerekek saját kezükkel készíthettek álarcot és jelmezt maguknak. A gyerekek színes és fantáziadús alkotásokkal gyönyörködtették meg magukat és családjukat, a jó hangulatú, vidám, zenés eseményen az ajándékok sem maradtak el…                                           A jó hangulatról az eseményen készült képek is tanúskodnak, amelyek megtalálhatóak az Üdvhadsereg Facebook oldalán : itt.   Munkánkat segítheti adományával az alábbi "gombra" kattintva, köszönjük !

Változás

A Miksolci Üdvhadsereg Gyülekezet lelkészei a Sajókazai Cigány Kisebbségi Önkormányzat felkérésére Sólyom telepen 2015 szeptember óta minden csütörtöki nap istentiszteleteket és a gyermekeknek bibliaórát tartanak az 1500 fős roma közösségnek, a kisebbségi önkormányzat irodájában. Már az első alkalmakon hatalmas volt az érdeklődés és a kis terem perceken belül megtelt. Nemrégiben új lendületet kapott kapott a munka, svájci fiatalok segítségével, egy egész heti programon vehettek részt az itt élők, erről szól az alábbi filmösszefoglaló.     A videó itt tekinthető meg.

Meghívó Miskolcra

Az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját,munkatársait,barátait   MISKOLCI  GYÜLEKEZETÉNEK megnyitójára   Program:   11:00 Szabadtéri koncert   Helyszíne : Centrum Áruház előtti tér 3527 Miskolc, Széchenyi út 111.     14:00 Megnyitó ünnepély   Helyszíne : ITC Kereskedelmi Központ Kongresszusi terem 3530 Miskolc, Mindszent tér 1.       Mindkét eseményre díjtalan a belépés,azonban lehetőség nyílik arra,hogy munkánkat adományával támogassa.   Az eseményre Facebook oldalunkon is regisztrákhat:  ITT Online adományozásra itt van lehetősége: