Gyülekezetek

Az Üdvhadsereg egyház része az egyetemes keresztény egyháznak. Magyarországon jelenleg hat gyülekezetünk működik, Budapesten belül: Erzsébetvárosban, Józsefvárosban és Rákoscsabán, valamint vidéken : Debrecenben, Gyöngyösön és Miskolcon. Részletesebb információ ide kattintva érhető el.

Szociális intézmények

Istennel való kapcsolatunk meghatározza az életünket. Számunkra a hit és a cselekedet egymástól elválaszthatatlan,ezért segítünk rászoruló embereken, legyenek hajléktalanok, nélkülözők vagy krízishelyzetbe kerületek. Segítséget intézményesen adunk. Bővebbet ide kattintva tudhat meg.

Adományozás

ADOMÁNYOZÁS

 

 

Amikor a problémák mögött már nem látszik a NŐ a tükörben -

Rendhagyó szépségszalonjában 40 nőt varázsol széppé rehabilitációs szállóján az Üdvhadsereg

 

Nehéz sorsú, hajléktalan és gyermekeikkel anyaotthonba kényszerülő nőknek nyújt gyakorlati segítséget is az Üdvhadsereg Szabadegyház magyarországi szervezete. Két szociális tagintézmény rendezett közös szépségnapot lakói számára 2014. október 25-én szombaton 10.00 órától. A Válaszút Háza Női Rehabilitációs Intézmény és a Fény Háza Anyaotthon együtt vállalkoznak arra, hogy az itt élő reményveszett nőknek megmutassák, életkörülményeik ellenére is érdemes nőnek maradni, hiszen nehézségeik megoldásának egyik kulcsa lehet a pozitív énkép erősítése. Harmonikus megjelenés nélkül végképp nincs esély előítéletes társadalmunkban az érvényesülésre.

 

A szépségnap megrendezéséhez komoly segítség érkezett támogató partnereintől is. Az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. egymillió forint értékű termékével járult hozzá a sikeres lebonyolításhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Tavaly szerveztünk először szépségnapot a nálunk élő hajléktalan hölgyeknek. Programjaink arra irányultak, hogy a megjelenésükre tanuljanak meg újra gondot fordítani. Minden nőben ott van a vágy, hogy szépnek lássák, de a társadalom perifériájára szorulva a mindennapi küzdelmek mellett ez háttérbe szorul, vagy teljesen felülírják a negatív tapasztalatok és gondolatok” – mondta el Győri Anna Mária a Válaszút Háza Rehabilitációs Intézmény vezetője.

 

„Ahhoz, hogy reintegrálódni tudjanak a társadalomba és a munka világába, elengedhetetlen az Üdvhadsereg által nyújtott folyamatos lelki gondozás és életvezetési tanácsadás mellett megjelenésükre is gondot fordítani. Sikeres állásinterjú elképzelhetetlen kellemes, ápolt megjelenés nélkül”– tette hozzá az intézményvezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A reményvesztettnek tűnő élethelyzetbe kerülő nők önértékelése, önbizalma megtörik.  Önmagukról alkotott képük átalakul, hátat fordítanak erősségeiknek, képességeiknek, szépségüknek. A tükörből csak a súlyosbodó problémák néznek vissza rájuk. Ennek a folyamatnak a megállítása, a belső értékekhez, a pozitív emlékekhez való visszanyúlás eszköze az itt kapott lelki és gyakorlati útmutató.

 

A rendezvényen fodrász, kozmetikus és manikűrös segíti a külső átalakulást. Lehetőség van kézműves ékszerek készítésére, és dietetikai tanácsadáson való részvételre, valamint testmozgásra a szép alak és az egészségtudatos életmód jegyében. Az erre az alkalomra berendezett női kávéház pedig teret ad a kötetlen beszélgetésnek.

 

A segítők csapatának egy része a nap végén

 

„Számomra nagy jelentőséggel bírt a tavalyi szépségnap. Azóta jobban odafigyelek a külsőmre. Gyakrabban mosok hajat, újra elkezdtem bőrradírt használni. Igyekszem egészségesebben táplálkozni, amióta itt megtudtam, hogy összefügg a bőr állapotával. A legfontosabb amire ráébredtem az, hogy az igazi szépség a Krisztus által kapott belső szeretetből fakad. Azóta jobban értékelem magam, magabiztosabb is vagyok, ami kihat a hétköznapokra, a munkára. De főleg lelki síkon adott sokat azáltal, hogy sok dicséretet és szeretetet kaptam. Ezek nagyon jól estek nekem” – mondta el a ház egyik lakója azzal kapcsolatosan, mit hozott az életébe a tavalyi alkalom.

 

 

További eredményes munkánkat a hölgyek rehabiliktációja érdekében támogathatja.

Adományozzon most!

Köszönjük!

Lelki útravaló - Kinek,mikor

 

Gondolatok a Lukács evangéliuma 12 rész 40 verse alapján

Az utolsó időket éljük halljuk és olvassuk sokszor. A férjem azonban mindig azt mondja, mi lenne, ha számodra ma van az utolsó idő, ma hív haza Jézus, vagyis meghalsz? Vajon fel vagyunk készülve a találkozásra?  Vagy csak azt mondogatjuk, hogy: „Ó, nem! Még ez sem, meg az sem következett be! Ma még nem jöhet vissza az Úr Jézus!”

Nem ismerjük a napjaink számát. Talán a régiek éltek helyesen, akik minden nap úgy feküdtek le, mintha aznap éjszaka jött volna vissza Jézus.

Vajon mi sohasem fekszünk le haraggal a szívünkben?

Vagy minden nap végén el van rendezve minden az életünkben és nem baj, ha reggel már nem itt a földön ébredünk föl?

Várjuk, várjuk az elragadtatást, de azzal is számolnunk kell, hogy bármelyikünknél korábban következhet be, mint a többieknél, hogy: találkozik a Megváltójával.

 

Ezért „ Ti is legyetek készek…” Lk 12:40

 

Cséki Győzőné

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk