Gyülekezetek

Az Üdvhadsereg egyház része az egyetemes keresztény egyháznak. Magyarországon jelenleg hat gyülekezetünk működik, Budapesten belül: Erzsébetvárosban, Józsefvárosban és Rákoscsabán, valamint vidéken : Debrecenben, Gyöngyösön és Miskolcon. Részletesebb információ ide kattintva érhető el.

Szociális intézmények

Istennel való kapcsolatunk meghatározza az életünket. Számunkra a hit és a cselekedet egymástól elválaszthatatlan,ezért segítünk rászoruló embereken, legyenek hajléktalanok, nélkülözők vagy krízishelyzetbe kerületek. Segítséget intézményesen adunk. Bővebbet ide kattintva tudhat meg.

Adományozás

ADOMÁNYOZÁS

 

Isten igérete

 

János 1 levele 14:1-3

 

Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek én bennem. Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek. És ha majd elmegyek és helyet készítek néktek, ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy a hol én vagyok, ti is ott legyetek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az igerész is azt mutatja nekünk, hogy Jézus ígéreteire, beszédére kell támaszkodnunk  a mostani időben is.

Ebben az ígéretben egészen biztosnak kell lenni Isten minden gyermekének, mert eljön az az idő amikor szükségünk lesz minden reménységre és bátorításra amit valaha kaptunk Istentől.

 

Lesz olyan helyzet mindannyiunk életében amikor az ellenségünk meg akar fosztani minden erősségünktől, a hitünktől és el akarja lopni a szívünkből a bizonyosságot, ami a megváltással, bűnbocsánattal, kegyelemmel fiúságunkkal és helyünkkel a mennyországban kapcsolatos.

 

Ezért nem szabad tudatlanságban, sötétségben lennünk, amit pedig nem értünk most, nem biztos,hogy később sem fogjuk, ne adjuk fel a reményt, ne mondjunk le róla!

Hiszem és tapasztalom, hogy eltelik egy bizonyos idő, birtokomba jut olyan információ amit korábban nem tudtam és máris „össze áll a kép”, ha Isten Lelke felfedi és enged belátni. (Filippi 3,15-16 alapján).

 

Cséki Győző kapitány

Lelki útravaló - Kinek,mikor

 

Gondolatok a Lukács evangéliuma 12 rész 40 verse alapján

Az utolsó időket éljük halljuk és olvassuk sokszor. A férjem azonban mindig azt mondja, mi lenne, ha számodra ma van az utolsó idő, ma hív haza Jézus, vagyis meghalsz? Vajon fel vagyunk készülve a találkozásra?  Vagy csak azt mondogatjuk, hogy: „Ó, nem! Még ez sem, meg az sem következett be! Ma még nem jöhet vissza az Úr Jézus!”

Nem ismerjük a napjaink számát. Talán a régiek éltek helyesen, akik minden nap úgy feküdtek le, mintha aznap éjszaka jött volna vissza Jézus.

Vajon mi sohasem fekszünk le haraggal a szívünkben?

Vagy minden nap végén el van rendezve minden az életünkben és nem baj, ha reggel már nem itt a földön ébredünk föl?

Várjuk, várjuk az elragadtatást, de azzal is számolnunk kell, hogy bármelyikünknél korábban következhet be, mint a többieknél, hogy: találkozik a Megváltójával.

 

Ezért „ Ti is legyetek készek…” Lk 12:40

 

Cséki Győzőné

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk