Fény Háza nap beszámoló

Fény házaValami nagyon fontosat akarok mondani: most júniusban voltam három éves. Nagyon sokan eljöttek a szülinapomra. Voltak felnőttek is és voltak olyan pici gyerekek is, mint én. Szerettem volna, ha jól sikerül a zsúr, ezért nagyon izgultam, hogy milyen lesz.

 

Azért, mert három éves vagyok, még nem vagyok annyira nagyon önálló. De megígérem, hogy sietek nagy lenni. A meghívókat az itt dolgozó nénik írták meg, meg a házat is ők díszítették fel, és abban is ők segítettek nekem, hogy legyen játszás is azoknak, akiket meghívtam.

 

A szülinapomat június 25-én tartottuk meg, mert akkor ért rá mindenki. A zsúr délután kezdődött el, amikor áhítat volt és utána énekeltünk is együtt. Meg sok képeket is néztünk magunkról: miket csináltunk egész évben. Az nagyon vicces volt.
Meg utána annyi sok játék volt, hogy nem is tudom felmondani az összeset. De emlékszem a lepedős-kitalálós játékra, az ugrálósra, a kirakósra, a beszélősre meg, hogy csendbe kellett lenni, hogy a szabályokat és egymást meg tudjuk érteni.
A játszás annyira sok volt, hogy nagyon sokat kellett enni, hogy megint tudjunk játszani. Volt sok gyümölcs meg valami kerek piros, húsos ennivaló, amit amikor felszeleteltek még több lett belőle, és mindenki sokat tudott enni. És még az volt a nagyon jó utána, hogy volt torta is, amin rajta volt a nevem.

 

nap beszámolóMindenki nagyon sokat nevetett, főleg amikor játszottunk. Én azt hittem, hogy nem is fogom tudni kibírni a sok nevetést, mert már annyira fájt a hasam. És én szerintem mindenki nagyon jól érezte magát egész nap.
Most elalvás előtt az ágyamban szerintem a harmadik legjobb dolog az volt, hogy volt torta, a második legjobb dolog az, hogy nagyon sokat játszottunk. Az első legjobb, hogy mindenki eljött, akit meghívtam. Szerintem erről fogok álmodni.