Reszegi Mária

Reszegi Mária

Véleményt kaptunk.

 

„Világosság jött az életembe”……. Karácsonyi fényfüzér:Színesen ott csillog villog, az utcákon, tereken,házakon, otthonokban. Csodálatos ideig óráig tartó ragyogást adva, az esti sötétségnek. Ahogy vége az ünnepnek ezek a fények is kialszanak!
Hosszú éveken keresztül igy váltakoztak sötét és fényes időszakok az életemben. Nevelő intézeti éveimet követően,ami sok szomorú emléket hagyott maga után, gondoltam jön egy új fényesebb élet! Jöttek is az” Éjszaka Fényei”!Valahogy ez a fajta fényesség nem tetszett sokáig,nekem. Melegségre,szeretetre vágytam és nem a talmi csillogásra. Szikra gyúlt bennem mikor házasságot kötöttem,igazi fényt kezdtem látni,melengetőt örömöt adót. Lányaim születtek,aranyosak szépek. Az alkohol az agresszió,napi szinten évekig beköltözött az otthonunkba. lassan ezek a sötét árnyak a depresszió bugyraiba vittek engem. Az abból való menekvésként többször öngyilkosságba, a halál árnyékába kerültem! Megoldásként jött aztán, 14 év után a válás! Valójában ezután sem lett minden fényes tökéletes! Egyedül küszködtem a hétköznapok,gondjaival. Közben a lányok felnőttek családjuk lett Én meg csak sodródtam, hánykódtam az élet sötét tengerén.
Egy alkalommal kért a 10éves unokám, hogy menjek el vele az Üdvhadsereg gyülekezetébe,mert ö odajár és trombitázik,és ott milyen jó! Teljesítve kérését elmentem vele. Romjaimban voltam,teljes kiábrándúltság,és életuntság volt csak bennem. Az Istenről való beszédből megérintett valami,és kezdett gondolatokat ébreszteni bennem….” Én vagyok a világ világossága”……Szólt Jézus az igén keresztűl hozzám már 9 éve! És igen világosság jött az életemben,mert rájöttem,hogy ez az a világosság, ez az a fény amire mindig vágytam,amit mindig kerestem! Véget ért a sötétség korszaka. Az a fényforrás ami az én életemet megvilágítja nem alszik ki soha!Nem úgy mint a karácsonyi fényfűzérek.
Köszönöm Jézus,hogy megszülettél, emberek királya lettél,és örök fényű „BETHLEHEMI CSILLAG”
Reszegi Mária (63 éves) Az Üdvhadsereg debreceni gyülekezetének tagja.