Hírek

Húsvéti üzenet

Újabb Húsvéthoz érkeztünk, amelynek üzenete Isten helyreállító és megváltó szeretetéről szól.

Éppen olyan erőteljes és lényeges ma is mint, amilyen 2000 évvel ezelőtt.  Keresztyén hitünk és az evangéliumi üzenet központi jelképe a kereszt. Meghatározó része mindannak, amiben hiszünk és tettekre késztet: arra, hogy a remény, szeretet és megváltás üzenetét átadjuk a haldokló világnak.

Bővebben...

Üdvhadsereg gyerekszemmel

Kíváncsi és lelkes gyermeksereg fogadott minket egy vidéki általános iskolában, ahol az Üdvhadsereg munkájáról és hajléktalanságról beszélgettünk a gyerekekkel.

Bővebben...

A segítő kéz - újság

1928 Március 28-án jelent meg a "Segítő kéz" a Dobozi utcai Férfiszálló megnyitására, a 90 éves információk egy része most is aktuális lehet.

„Ora et labora!“ „Imádkozzál és dolgozzál!“

Nem tudom, önök hogyan vannak a munkával és az imádkozással. De ha a világot nézzük, gyorsan világossá válik, hogy „csak“ a kemény munkától sem a világ, sem az emberek nem változnak meg. Ugyanúgy „csak“ az imádkozás sem változtatja meg a világot.

Közeledik a Karácsony és sokat dolgoznak érte, akár az üzleti, akár a magánéletben.

Bővebben...

Bölcsődei helyek Gyöngyösön

Várjuk a gyermekeket az Üdvhadsereg gyöngyösi Családi Bölcsődéjébe. Felvételt hírdetünk -másfél éves kortól- gyermekek napközbeni ellátására Családi Bölcsődénkbe. 

Részletes felhívásunk INNEN tölthető le. 

Igényes környezetben, jó szakemberek várjuk a kicsiket.

Bővebben...

ADOMÁNYOZÁS

Írjon nekünk