Sokan gyűjtöttek nekünk decemberben

köszönjük 2019

 Magánszemélyek és cégek is gyűjtöttek, több, mint 3 millió forint értékű tartós élelmiszer és egyéb adomány került a rászorulókhoz.

Magánszemélyek és cégek is gyűjtöttek az Üdvhadsereg intézményeinek decemberben
Több, mint 3 millió forint értékű tartós élelmiszert gyűjtött össze decemberben az Üdvhadsereg, ami közel 2000 nélkülöző családnak jelent még januárban is segítséget. Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Gyöngyösön is gyűjtöttek az Üdvhadsereg önkéntesei, az így összegyűjt adományokat a Paul Newman Alapítvány jelentős pénzadománnyal is kiegészítette.
Az Üdvhadsereg Magyarország 2013-ban szervezett először önálló tartós-élelmiszergyűjtést, a korábbi években mindezt az Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködve tette.


Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy az Üdvhadseregnél nem pusztán az adventi és a karácsonyi időszakban segítünk a rászorulókon, hanem az év bármely napján, hiszen nem csupán karácsonykor van éhezés és nélkülözés, a számlák– többek közt a téli, borsos fűtésszámla – ilyenkor is jönnek.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik maguk gyűjtöttek vagy ajánlottak fel adományt az Üdvhadsereg intézményei számára: 

KÖSZÖNJÜK a támogatást !

Auchan Maglód,
Bóbita Óvoda,
Budapest, XVII. Kerületi Önkormányzat,
Csernákné Kriszti
Csibe Bölcsőde,
Feja Tibor,
Fekete Gergely Virágkertészet,
Illés Adrienn,
Jámbor Ildikó
Klassz Menza Kft.,
Kocsis Gábor,
Leányfalvi Ferenc
Magyar Élelmiszerbank Egyesület,
Meskó Vajda Izabella,
Péceli Kármel Gyülekezet,
Peregi Zsuzsa,
Pipcsák Kata
Power Gym Fitness
Rónaszékiné Aliczky Edina
TESCO Debreceni Kishegyesi Áruháza,
TESCO Gyöngyösi Áruháza,
Tóth Judit
Vajda Klaudia
Webtown Informatikai Kft.

kar2