Adó 1 % támogatási lehetőség technikai szám : 0176

 

A befizetett adójának 1%-a felajánlásával Ön is hozzájárulhat  munkánkhoz!

Együttműködve a társadalom széles rétegeivel, az Üdvhadsereg gyülekezetei, szociális intézményei igyekeznek mind nagyobb részt vállalni a rászorultak, bajbajutottak, szükséget szenvedők egyre összetettebb problémáinak kezelésében, megoldásában.

Adója 1 % -nak felajánlásával munkánk kiteljesedését segítheti, kérjük tiszteljen meg támogatásával.

Adóbevallás esetén az adó 1% felajánlásához tüntesse fel technikai számunkat:  0176
A felajánláshoz szükséges rendelkező nyilatkozat letölthető innen:

Hogyan rendelkezhet az adó 1%-áról?

  • Egyéni vállalakozó esetében február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1% -áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1% -áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
  • Elektronikus adóbevallás esetén, az ehhez szükséges keretprogram, valamint az előző évre vonatkozó szja adatlap letölthető az APEH oldaláról. Adó 1% -áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet. Kérjük, írja be egyházunk technikai számát: 0176 
  • Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett az adó 1%-áról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában.

FONTOS! A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó CÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ. Tennivalók adó 1% felajánlásához

  • A kinyomtatott és kivágott nyilatkozatot tegye egy olyan szabvány méretű borítékba, amelyben az éppen elfér.
  • A lezárt borítékon tüntesse fel nevét, állandó bejelentett lakcímét és adóazonosító jelét.

A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot május 20-ig adja le a munkahelyén vagy tegye adóbevallása mellé, és juttassa el az adóhatóság címére.

További adományokat a :

10404072-50494954-56521010 számú számlán fogadunk.

Köszönjük támogatását !