Heti 7 napon át, napi 24 órában

boritokep 24 ora 7 nap

A három béka képe világhírű, azt jelenti: „Nem látunk, nem hallunk, nem beszélünk". Keresztyénekként, amikor az imádságról van szó, épp az ellenkezőjét szeretnénk.

 Szeretnénk felismerni Istent, rá hallgatni, és vele beszélni!
Hisszük, hogy nagy az imádság hatása. A Bibliában meg is van írva, hogy a közös imádság még többet el tud érni. Jézus azt mondja: „Bizony mondom nektek azt is, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mind abban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám.” Máté evangéliuma 18 rész 19 vers.
A mai időkben, a világnak és nekünk is, még inkább szükségünk van arra, hogy imádkozzunk. Azért, mert sok ember nem érdeklődik Isten iránt, nem hallgat rá, és így nem is beszél vele.

Amikor a híreket figyeljük és halljuk, mi történik a világban vagy körülöttünk, akkor tudjuk, mennyire szüksége van a világnak és az embereknek Istenre, Jézusra. Annyira másképpen nézne ki a világ, ha sok ember ismét Istenhez térne, és Ő megszabadítaná őket, újat kezdene velük, megvigasztalná és talpra állítaná őket.
Így azért imádkozunk, hogy az emberek megismerjék Jézust, és hogy általa újra kiengesztelődjenek Istennel, hogy ezáltal megváltozzon a világ.
A svájci, ausztriai és magyarországi Üdvhadsereg februárban újra elindította az éves imaláncot. Ez azt jelenti, hogy minden órában, az egész év folyamán, valaki imádkozik az aktuális ügyekért és az Üdvhadseregért.

A svájci, ausztriai és magyarországi Üdvhadsereg minden hadosztályáért és intézményéért ebben az évben egy egész hétig, minden órában imádkozik valaki. Hát nem csodálatos? A csatolt lapon látható, mikor imádkoznak értünk, magyarországiakért.

Mi, a magyarországi Üdvhadsereg ebben az imarendben Húsvét vasárnapjával kezdődően egy hétig veszünk részt. Ez azt jelenti, hogy egy hétig minden órában a svájci, ausztriai és magyarországi Üdvhadseregért és a személyes ügyeinkért is imádkozni fogunk. Bárki, aki szeretne ebben aktívan részt venni, beírhatja magát egy vagy több órára az imarendbe, hogy ebben az időben majd otthon imádkozzon.

Nagyon örülnénk, ha Te is részt vennél ezen az imahéten!

Miért ne kelhetnénk fel egyszer éjjeli 2 órakor, hogy egy órát Istennel töltsünk? Vagy miért ne használnánk az ebédszünetet az imádságra?

imahet youtube

Imahetünk 2021 április 4. napján 20.00 órakor kezdődik és

április 11. napján 20.00 órakor végződik.

Az első órát közösen fogjuk tölteni mindazokkal, akik szeretnék.

Ez azt jelenti, hogy egy közvetített imaórát tartunk a Youtube-on, a linket az udvhadsereg.hu oldalon is megtalálhatod majd.

 Készülj fel egy meglepetésre és csatlakozz hozzánk

2020 április 4-én 20.00-tól 21.00 óráig interneten!

A képre kattintva a csatorna megnyílik, azonban a közvetítés csak a megadott időponttól lesz látható. 

 

Hogyan vehetsz részt az imádkozásban?

Ha ráklikkelsz a lenti képre megnyílik imahetünk ablaka. 

feliratkozas

Mivel minden németül van, a mellékelt lapon megtalálod a fordítást. 

Ide kattinva található SEGÍTSÉG IDŐPONT FOGLALÁSÁHOZ. 

Ezen a felületen látni fogod a heti imarendünket. Minden óra, ami fehér vagy zöld, elfoglalható. Ha zöld a mező, azt jelenti, hogy a személy mellett, aki oda beírta magát, még mások is jelentkezhetnek. Ha a mező barna színű, azt jelenti, hogy az, aki oda beírta magát, egyedül szeretne imádkozni ebben az órában. Ha a kiválasztott órára klikkelsz, egy további ablak nyílik meg. 

Ott megadhatod a nevedet és a gyülekezetet vagy intézményt, ahová tartozol.
Kiválaszthatod, hogy ebben az órában egyedül szeretnél imádkozni, vagy másokkal együtt, mert akkor további személyek is beírhatják magukat oda, ezt a megfelelő gombra való klikkeléssel döntheted el.
Utolsó lépésként még el kell küldened, és máris rajta vagy a listán.

Kérdéseiddel a hadosztályi tisztekhez vagy az intézményvezetőhöz fordulhatsz. Ha rosszul írtad be magad, kérlek, fordulj Wittwer Reginához, csak ő fogja tudni megváltoztatni.

Előre is örülünk a sok résztvevőnek, és kívánjuk, hogy Isten hatalmasan cselekedjen ezen a héten bennünk és általunk!

Wittwer Regina és Bernhard

Forrás: Regina Wittwer / Kommunikációs osztály

Dátum: 2021 március 19.

A programfüzet letölthető INNEN PDF formátumban.