Kövesd az álmaidat, hittel és kitartással

eletet ado boritokep

Amióta gyermekként Jézusra bíztam magamat, életet adó és szabad kapcsolatom lehet Istennel. Ez a bibliavers mindig velem van:  Zsoltárok 37 rész 4 vers.

"Örvendezz az Úrban, és megadja neked, amit szíved kíván,”
Örvendezz Istenben, és beteljesíti szíved vágyait.”
"Gyönyörködjél az Úrban, és megadja neked szíved kéréseit."

Éld az álmaidat, ahelyett, hogy az életedet álmodnád (François Garagnon)

Az életről szőtt álmaim megmutatják, hogy ki vagyok, milyen a személyiségem, mit szeretek. Mivel teljes szívemből szeretem Istent, mert tudom, hogy feltétel nélkül szeret, mert rábíztam az életemet, az Ő álmai táplálják az álmaimat. Isten jelenléte a legértékesebb dolog számomra, Ő inspirálja az életemet és Ő teszi lehetővé, hogy megvalósítsam azokat az álmokat és törekvéseket, amelyeket a szívembe helyezett, és amelyek az Ő tervei szerint jók nekem.

Amennyire emlékszem, gyerekkoromban az volt a vágyam, hogy családot alapítsak, hogy lényemmel, változtassak a világon, és hogy új távlatokat fedezzek fel. Soha nem tettem félre az álmaimat, mindig hittel és kitartással haladtam előre.

CSALÁDALAPÍTÁS
32 éve élek házasságban Michaellel, életem szerelmével, akivel erős és mély kapcsolatom van. Három csodálatos gyermek szülei vagyunk, akik közül kettő házas. Függetlenek, egészségesek és élő hitük van Jézusban. Köszönöm, Uram.

VÁLTOZTATNI A VILÁGON
Ami a világban való változtatást illeti, Isten azt javasolta, hogy ezt az Üdvhadseregen keresztül tegyem. Azzal, hogy úgy döntöttem, hogy csatlakozom ehhez a különleges küldetésű Hadsereghez, beteljesülést és értelmet találok az életemben. A küzdelmek és csaták kemények, mert az ellenség kitartó, és a világ minden szegletében pusztítást végez. A rasszizmus, a társadalmi igazságtalanság, az emberi nyomorúság, ökológiai katasztrófa, az önzés mind jelen van. De Isten, aki mindenek felett uralkodik, már megnyerte a végső győzelmet. Így erővel és bizalommal mehetek előre minden nap, hit által, a Szentlélek által átformálva és felkészítve.

ÚJ TÁVLATOK FELFEDEZÉSE
Az életem tele van utazással. Családként - Svájcon kívül - négy évig éltünk az Egyesült Államokban, és az országot bejárhattuk parttól partig. Jártunk több európai országban és elmehettünk még Ruandába, Marokkóba, Dél-Afrikába és Izraelbe is.

Nemrégiben az volt az egyik álmunk Michaellel, hogy Dél-Amerikába utazzunk. Ezt 2020-ra terveztük. Miután 27 évig hűségesen szolgáltunk az Üdvhadseregben, 6 hónapos ("szombatévi") szabadságot vehettünk ki januártól júniusig, plusz egy hónap rendes szabadságot, hogy megünnepeljük lányunk esküvőjét Kaliforniában. Új távlatok felé repültünk, Mexikó után eljutottunk a "világ végére", Uhusaiba (Argentína legdélebi városa), majd Patagóniába, ami szintén Argentínában van és Chilébe. Miközben úton voltunk Észak-Chile, Bolívia és Peru felé, utunk megszakadt. A Covid úgy döntött, hogy mindent a feje tetejére állít, még Chilében is. 2020 márciusának végén, hálásan az utazás megtett részéért, de szomorúan álmaink hirtelen megszakadása miatt, visszatértünk Svájcba. Nincs több utazás, nincs több csendes-óceáni esküvő, csak kényszerű bezártság és nagy depresszió.
De Isten még nem mondta ki az utolsó szót. Az esküvő egy része Svájcban zajlott, Dél-Amerika maradékának felfedezése pedig tovább táplálja álmainkat!

2021 áprilisának végén Isten emlékeztetett az új földekről szóló álmaimra, és elhívott Michaelel, hogy Magyarországra költözzünk. És most itt vagyunk, együtt dolgozva Jézussal, lelkes és képzett emberek mellett, akik változást hoznak a világba.

Köszönöm, Uram, hogy engeded, hogy hittel és kitartással megélhessem az álmokat, amelyeket a szívembe helyeztél.

MIT CSINÁLSZ AZ ÁLMAIDDAL?

 Ushuaia Argentina

    Ushuaia, Argentina | Christine Staïesse

 

Nevada USA 

 Nevada, USA | Christine Staïesse

 

Budapest Hungary

 Budapest, Magyarország | Christine Staïesse

 

Forrás: Christine Staïesse/ Kommunikációs osztály
Dátum: 2021. november 02.
A kép forrása: Üdvhadsereg | Christine Staïesse
A hír letölthető innen pdf formátumban