"Aki énhozzám jön, azt nem küldöm el"

Piliscsaba 2022 boritokep

Piliscsabán rendezték meg július 3-tól 6-ig, "Aki énhozzám jön, azt nem küldöm el" János 6:37 címmel az Evangélikus Missziói Központ 2022 évi konferenciáját.

Erre a konferenciára kaptunk meghívást, Szeverényi Jánostól, a Magyarországi Evangélikus Egyház missziói lelkészétől, hogy mutassuk be az Üdvhadsereg Szabadegyházat, a kezdetektől napjainkig, országos és nemzetközi szinten is, és tegyünk bizonyságot az életünkről, elhívásunkról, a szolgálatunkról, és ha lehet, szolgáljunk zenei szolgálattal is. A misszió lelkésze úgy tapasztalta, hogy nem tudnak eleget az Üdvhadseregről, mint egyházról, sőt, van, aki egyáltalán nem is hallott róla, azonkívül, hogy a filmekben időnként lehet látni, hogy karácsonykor énekelnek és gyűjtenek a szegények javára.

Dicsőség az Úrnak azért, mert minden kérésnek eleget tudtunk tenni. A zenei szolgálatban az Üdvhadsereg fúvószenészei mellett nagy segítséget kaptunk, a Magyar Apostoli Egyház és Magyaroszági Baptisa Egyház zenészei szolgálata által, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Az alkalom végén több kérdést tettek fel a résztvevő testvérek, amelyet próbáltunk megválaszolni. Ezután meghívást kaptunk egy finom vacsorára, ahol tovább tudtunk beszélgetni, ismerkedni, kapcsolatokat kötni, sőt még Erdélybe is kaptunk egy meghívást.

Nagy áldás volt számunkra is ez a szolgálat, és hálásak vagyunk Istennek a testvéri közösségért.

Forrás: Józsefvárosi Gyülekezet | Vecsey Enikő | Kommunikációs osztály
Dátum: 2022. július 12.
A kép forrása: Üdvhadsereg | Józsefvárosi Gyülekezet

A hír letölthető innen PDF formátumban