Vissza az iskolapadba, nagyon vártuk !

iskola ujra boritokep

Ilyen az iskolakezdés a Fény Házában élő gyerekek számára, hiszen nehéz napokon mentek keresztül az itt élő családok március óta.

2020. szeptember 07. 

  iskolakezdés 2Nehéz napokon mentek keresztül a Fény Házában élő családok március óta, nemcsak a vírushelyzet, a hosszú karatén időszak is próbára tette őket. Az anyukák hősiesen végigcsináltak minden napot, a sokszor keménynek tűnő járványügyi szabályok betartásával. Nehéz volt rendszabályozni az örökmozgó gyerekeket, akik folyamatosan kicsattantak az energiától egész nyáron. 


iskolakezdés 3jpg

Eljött a várva várt szeptember elseje, előző éjszaka a gyerekek időben lefeküdtek, hogy frissen érkezzen az első iskolai napra. Mindenki a legcsinosabb ünnepelő ruháját vette fel, és izgatottan készülődtek már kora reggel az indulásra. A nálunk dolgozó szakemberek legjobb tudásuk szerint mindenkinek segítettek, a megfelelő iskolákba és óvodákba bejutni, hogy zökkenőmentesen tudják kezdeni a tanévet a gyerekek.

Ehhez nemcsak szaktudásukkal járultak hozzá az itt dolgozó kiváló szakemberek, de iskolakezdési tanszercsomagokkal is segítették a nálunk élő családoknak az ide tanévet.

 

 iskolakezdés