Segítő Angyalok a Fény Házában

ilyen lako nem volt

Nagyon különleges élőlények és gazdáik látogattak meg minket gyermeknap alkalmából, ilyen közelről még nem igen volt lehetőségünk megcsodálni őket.

 Az idei gyereknapunk a Fény Házában igazán izgalmasra sikerült. A Segítő Angyalok Egyesület keresett meg minket azzal a nagyon kedves felajánlással, hogy állataikkal együtt szívesen meglátogatnak minket és látványos hüllő bemutatóval segítenek nekünk szebbé tenni ezt a napot, a nálunk lakó gyermekek számára.

Az egyesület fő tevékenysége az állatmentés, legyen az egy kígyó, egy tarajos sül vagy szakállasagáma. Amikor jelentkeztek, hogy szívesen eljönnének hozzánk, már akkor tudtuk , hogy ez a gyerekeknek egy szuper élmény lesz, hiszen sokuknak ez volt az első ilyen hüllő bemutató, amit láthatott. Ezért igazán izgatottan vártuk ezt a különleges eseményt.
Az előadás bemutatkozással kezdődött, ahol meséltek az egyesület munkájáról, az állatok mentéséről, gondozásáról, mentés utáni sorsukról, amit gyerekek ámulva hallgattak végig.
Majd ezekután jött a közeli élmény, mikor meg is lehetet fogni ezeket a különleges állatokat. Nagyon bátrak voltak a gyerekek, de még az anyukák is bevállalták a kígyó simogatását. Kézről kézre jártak a kis állatok, akik békésen tűrték a sok szeretetet simogatást, amit kaptak.
Rég érezték már ilyen jól magukat a gyerekek, hiszen már másfél éve szigorú szabályok között töltötték napjaikat a vírus miatt. Nagyon szuper gyereknapunk volt, és még ajándék nasit is kaptak a gyerekek az angyaloktól!

Köszönjük, hogy nálunk jártak a Segítő Angyalok, visszavárjuk őket bármikor ezer örömmel!

Forrás: Fény Háza Családok Átmeneti Otthona/Kommunikációs osztály
Dátum: 2021 július 06.
Kép forrása: Fény Háza CsÁO

 A hír letölthető INNEN pdf formátumban

Galéria: 

{gallery}feny-haza/segitoangyalok{/gallery}