Iskolakezdésre megszépültek

Az anyukák számára óriási segítség: az "angyal fodrászok" az iskolakezdés előtti időszakban ismét meglátogattak minket a Fény Házában.

Nagy boldogságunkra ismét eljöttek hozzánk az "angyal fodrászok". A jelenlegi nehéz megélhetési körülmények és a beiskolázás terhei alatt a nálunk élő anyukáknak az volt a kérésük, hogy ha eljönnének a fodrászok még az iskolakezdés előtt, az óriási segítséget jelentene számukra.

Papp Ildikó, a program felelőse átérezte az anyukák szépülés iránti vágyát, ezért az „angyal fodrászokhoz” fordult, a segítségüket kérve, akik azonnal és örömmel igent mondtak.
Az „angyal fodrászok” a nyári szünet utolsó szombati napján, a kánikulai melegben nem a víz mellé mentek hűsölni, hanem hozzánk jöttek el. Az "öt angyal" Andi, Anita, Timi, Nikol és Dóri.
Mindig elég egy hívás és máris jönnek, nemcsak a kétkezi szépítő munkájukat hozzák magukkal, de gyűjtenek különféle adományokat, hogy a lakókat ezzel is segítsék. A gondosan összeválogatott csomagokban társasjátékokat, tisztítószereket, élelmiszereket és tanszereket hoztak.

Huszonhárom lakó (gyerekek, anyukák) haját vágták le pár óra hossza alatt, ami igazából fel se tűnt, hisz mikor itt vannak szinte röpül az idő.

A hívó szóra mindig örömmel és azonnal jönnek a Fény Házába, mi pedig visszavárjuk őket nagy szeretettel.

Szívből köszönjük a lelkesedésüket és jóságukat, amit a nálunk élő családoknak adnak!

A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.

Pál első levele a korinthusiakhoz 13 rész 4-7 vers

Forrás: Üdvhadsereg I Fény Háza
Dátum: 2023. 09.05.
A kép(ek) forrása: Fény Háza