Farsanki mulatság volt a Fény Házában

Farsangi beszámoló a Fény Házából!

Mint minden februárban, ebben az évben is közösen búcsúztatuk el a telet a Fény Házában. Nemcsak a gyerekek, de az anyukák is lelkesen készülődtek erre a farsangi mulatságra.

Az idén február 3-án ünnepeltük a farsangot, de már jóval előtte már zajlottak a készülődések a fánksütő asszonyok körében, de a gyermekek is lelkesen gyártották az álarcokat, tanulták a dalokat és a táncokat.
Hetekkel előtte meghirdettük az álarckészítő pályázatot. Az álarcok igazán nagyszerűen sikerültek, az elkészült remekművekért tombola jegyeket lehetett kapni.
Farsangi műsort szerveztünk, ahol be lehetett öltözni jelmezekbe, így aztán voltak közöttünk mindenfajta szuperhősök, és különféle sztárok, akiknek a bőrébe bújtak be a gyerekek. A program része volt, az ének - táncbemutató, a bátor szereplők jutalma újabb tombola jegyek voltak.
A tombolahúzás előtt a gyerekek még közösen elfogyasztották a szépen megterített asztalról az anyukák által készített a finomabbnál finomabb farsangi fánkokat.
Az est fénypontja az várva várt tombolahúzás volt, mindenki izgult, hogy milyen meglepetést fog nyerni a tombolán. A gyerekek szuper ajándékokat gyűjtöttek be a farsang zárásaként.
Mindenki jókedvűen búcsúztatta a telet a Fény Házába, nagy reményekkel várjuk a tavaszt és a jó időt!

Forrás: Üdvhadsereg | Fény Háza CsÁO | Papp Ildikó | Kommunikációs osztály
Dátum: 2024. március 25.
A kép forrása: Üdvhadsereg | Fény Háza CsÁO