Újra nyári tábor volt Sajókazán

Idén nyáron is megtartottuk Sajókazán a várva várt gyerektábort, minden évben örömteli izgatott várakozás előzi meg a kezdést.

A címe „Az én Istenem erős, hatalmas Isten”. Már egy órával a kezdést megelőzően, a gyerekek nagy csoportokban várakoztak a gyülekezet előtt, hogy végre beengedjük őket. Izgatottak voltak, és mielőbb játszani szerettek volna velünk és egymással. A tábor ezúttal is ingyenes volt a résztvevők számára, naponta 80-100 gyerek vett részt a programokon. Idén is volt segítségünk: két kadét (lekészjelölt) és szülők egészítették ki munkánkat.

A legfontosabb üzenet az volt, hogy a gyerekek megismerjék a Bibliából, hogy milyen erős, hatalmas, csodálatos Istenünk van. Új énekeket, dicséreteket is tanultunk, egybekötve táncos koreográfiával. Sok-sok játékot játszottunk, de a legjobban kedvelt közülük a kötélhúzás volt.

Már hagyományosan a tábor családi Istentisztelettel ért véget, amire nagyon sok szülő eljött, így a gyerekek hozzátartozói is hallhatták az evangéliumot. Közös bográcsos étkezéssel zártuk a hetet, jó alkalom volt ez a beszélgetésre és kötetlen együttlétre a családokkal. Szívünkben jó reménységgel és az élő Igével várjuk, hogy Isten továbbra is munkálkodjon a sajókazai emberek között.

„Osztogasd bő kézzel kenyeredet, mert idő multával visszanyered azt” Prédikátor könyve 11 rész 1 vers

Forrás: Üdvhadsereg | Sajókazai Gyülekezet
Dátum:
2023. 08. 15.
A kép(ek) forrása:
Üdvhadsereg | Sajókazai Gyülekezet

{gallery}gyulekezet-miskolc/nyaritaborSajokaza2023{/gallery}