A vírus idején is fontos a kapcsolattartás

adomany otthon

A Rákoscsabai Gyülekezetben folyamatosan tartják a kapcsolatot a gyülekezeti tagokkal,online bibiórákat is tartanak a karantén alatt.

 A vírus idején is fontos a kapcsolattartás

Rákoscsabán online bibiórákat is tartanak a karantén alatt

A rákoscsabai gyülekezetben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyülekezeti tagokkal. Többségüknek van internet elérhetősége, így részt tudnak venni online bibliaórán, meg tudják nézni a vasárnapi istentiszteletet is. Akinél pedig nincs internet, azoknak nyomatatott formában juttatjuk el az igei üzenetet. Rendszeresen látogatjuk őket (persze csak a kapuig megyünk) élelmiszer csomaggal is segítjük a rászorulókat. Ezeket az embereket heti szinten egyszer telefonon is felhívjuk.


A lelki táplálékon túl megnövekedett azoknak a száma, akik élelmiszer támogatást kérnek. Sajnos több olyan család is van a látókörünkben, ahol valamelyik szülő elveszítette a munkáját és nagyon nehezen tudják a mindennapi alapvető élelmiszert biztosítani a családjuknak. Gyülekezetünk élelmiszer csomaggal segíti ezeket a főként gyermekes családokat.

3 Small
Vannak egyedülálló idős személyek is, akik krónikus betegek és nem mernek kimenni vásárolni, egy pár ilyen idős személyt ilyen formában is támogatunk. Volt olyan idős, beteg személy is, akinek gyógyszer megvásárlásában segítettünk, mert nem lett volna pénze megvásárolni és nagy szüksége volt rá.
Hála Istennek eddig még nincs olyan személy, aki megfertőződött volna a kliensi körünkből.

1 Small

 Az összes kép megtalálható az Üdvhadsereg Rákoscsabai Gyülekezete Facebook oldalán ITT