A családi bölcsőde ismét megtelt élettel

vidam hangok boritokep

A kényszerleállás következtében a kiürült és csendes családi bölcsőde játszószobái ismét megteltek élettel. Nagy öröm számunkra látni a felszabadult játékot. 

 2020. augusztus 24.

Családi bölcsőde

 csana 2020 aug 5

Ismét gyermek kacajtól hangos a családi bölcsőde.

A kényszerleállás következtében a kiürült és csendes családi bölcsőde játszószobái ismét megteltek élettel és a polcra kerülő játékok újra betölthették funkcióikat a kisgyermekek kezeiben. Az udvar, mely két és fél hónapon keresztül csendet árasztott, nagy örömünkre most újra hallattatja az apró lábacskák szaladgálását, a motorok zaját, ahogyan róják a köröket, a biztonságot nyújtó családi bölcsődénk udvarában. A megújult udvari játékok csak arra vártak, hogy a kicsi bölcsődéseink ismét felfedezzék őket és birtokukba vegyék a kis birodalmukat.

csana 2020 aug 7

A veszélyhelyzet miatt kialakult és bevezetett higiéniai szabályok betartása folyamatos, a zsiliprendszer, ami bevezetésre került jelen pillanatban is él. A szülők nem léphetnek be a családi bölcsőde épületébe, a gyermek az ajtóban kerül átadásra, ezzel is védve a gyermekek, szülők és a kollégák egészségét.

 csana 2020 aug 4