A fedél jóval többet jelent:
otthont

 

védelem

 

 

 

 

Van egy hely.. ahol a védelem feltétel nélküli.

 


Befogadó intézményeinkben szállást és új reményt adunk az elesetteknek.

 

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Minden újrakezdés kockázatokkal és ismeretlen helyzetekbe kerüléssel jár. Ezekhez a folyamatokhoz védett környezetből, nyugodt háttérből kell kiindulni. Ezt a védelmet adják meg szociális intézményeink.

Kik számíthatnak védelemre az Üdvhadsereg magyarországi tartományánál?

Védelmet adó intézményünkben is érvényes, hogy bőrszínre, meggyőződésre vagy vallásra való tekintet nélkül bárki rászorulót ellátunk, aki megfelel azoknak a feltételeknek, amelyeket a szociális törvény előír. Hogy ezek konkrétan melyek, azt minden intézmény közli a felvételt kérővel. A követelményeink teljesen összhangban vannak a Magyarországon érvényes szabályozásokkal és szabályokkal.

Milyen intézményekben ad az Üdvhadsereg védelmet?

Bár szinte valamennyi intézményünkben van olyan gondozottunk, aki védelemre szorul, a Fény Háza Anyaotthon az a hely, ahová a családon belüli erőszak elszenvedői kerülnek be, s ahonnan ők, mint egy megfrissült „félcsalád” lépnek vissza a társadalomba. Ezért nekik védelmet és biztonságot egyaránt adunk.

 

 

Az Üdvhadsereg ad valami többet is mint a védelmet nyújtó állami intézmények?

Reményeink szerint, igen. Ez a több Isten igéjének közvetítése. Ez által olyan lelki biztonságtudatot kapnak gondozottjaink, ami segít erőgyűjtéshez és a saját kilábalási életstratégia kimunkálásához. Ennek a lelki állapotnak része a megbocsájtana tudás is és a gondviselésbe vetett hit is.

Hogyan segítheti Ön az Üdvhadsereget, hogy sokaknak védelmet tudjon adni?


Pénzzel

Tárgyi adománnyal

Önkéntes munkával

 

1% adó támogatással

 

Előző egyszázalék plakátjaink:

védelem

 

Védelem