Valódi csoda megtapasztalása

megtalálni boritokep

15 éves voltam, amikor megtudtam, hogy van egy féltestvérem. Attól kezdve meg akartam őt találni, hosszú, nehéz utat kellett bejárnom ehhez.

Ez is a covid időszak alatt történt, örömeink

MEGRAGADNI

Hálás szívvel gondolunk vissza az elmúlt másfél évre, az Új Reménység Házában ez időszak alatt átélt áldásokra, amelyeket együtt vehettünk át az Úrtól. 

Mobil WC a rászoruló sorban állóknak

ami szukseges mindenkinek

A járvány megfékezése érdekében Budapesten számos nyilvános illemhelyet bezártak. Ez valódi problémává vált a rászorulók számára.

Sokszínű segítség az Új Reménység Házában

egymasra figyelve unnepelni

Jónéhány régi és új ismerősünk már advent idején felkeresett bennünket, és kifejezte azon szándékát, hogy szeretne segíteni a szegény embereken.

Mások jólétét önzetlenül segíteni

nem mindennapi boritokep

Egy kedves Barátunk hosszú évtizedek óta figyelemmel kíséri az Üdvhadsereg munkáját Magyarországon, már több alkalommal megtapasztul segítőkészségét.

Karanténba került a vidámság is

csendes boritokep

Egy időre a vidámság is karanténba került az Új Reménység Házában. Az elmúlt időszakról, a vírus felbukkanásáról, annak hatásairól beszélgettünk.

Új Reménység Háza a veszélyhelyzetben

URH veszelyhelyzetkezdokep

A korábban megszokott nyitott élethez képest ténylegesen bezáródtak az intézmény kapui, ami önmagában is jelentős változást hozott.

Lukrécia, a Hajléktalan Szálló macskája

lukrecia 2

Kedves történet arról, hogyan lett a Dobozi utcai hajléktalan macskából Lukrécia? Nem hívtuk, de egyszer csak otthon érezte magát nálunk.